Egészség és lehetőség!

Ne fuss az egészséged (a kincsed) után, hanem őrizd meg azt! A testünk ha beteg, - csak akkor képes meggyógyulni, amikor ebben segítünk neki. - Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek, mert két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon!

 lohere.gif

 

Az Akuna vitamincsaládja új taggal bővült. Bemutatjuk az Aku C-t.

 

Mit tudunk a C-vitaminról?

 

aku c.jpg

  • A C-vitamin az antioxidáns védelmi rendszer első bástyája a szervezetben, amely védi a sejteket a szabad gyökök ellen.
  • Az emésztőrendszerben gyorsan felszívódik és a szövet­eknek köszönhetően eljut az egész testbe.
  • Minden gyümölcs és zöldség tartalmaz C-vitamint, legnagyobb mennyiségben pa­prikában, citrusfélékben, eperben, paradicsomban, brokkoliban található meg.
  • Az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért zöldségben és gyümölcsben gazdag táplálékkal vagy vitaminkiegészítőkkel szükséges bevinni a szervezetbe.
  • A C-vitamin nagyon instabil molekula, amely érzékeny a hőre és az oxidációra, ezért nagy mennyisége már a raktározás és hőkezelés folyamán elveszik.

 

 

Az Aku C hatása:

 

  • A C-vitamin nagyon fontos az egészséges szövetek kialakulásához és fenntartásához, szintben tartja az ínszalagot, inakat, porcokat.
  • Erősíti a hajszálereket, ereket és a sejtfalakat, nélkülözhetetlen a kollagén és a kötőszövetekben tartalmazott fehérje létrehozásában

 

  • Jelentősen erősíti az immunrendszert, gyorsítja a gyógyulást

 

  • Javítja a szervezet védelmét a fertőzésekkel, vírusokkal, toxinokkal szemben, és ezért nagyon fontos szerepe van a megfázás, légúti fertőzések és asztmás meg­betegedések megelőzésében és kezelésében.

 

  • A C-vitamin nagyobb mennyiségben gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását, amelyek a szervezet reakciói lehetnek a pollenekre, atkákra és más allergénekre, csökkenti az allergiát

 

  • Mint antioxidáns véd és megelőzést nyújt a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen, fenntartja az erek rugalmasságát, szabályozza a koleszterin szintet
  • Elősegíti a vas felszívódását a táplálékból

 

Összetevők:

víz, vörös áfonya lé, gránátalma kivonat, C-vitamin - aszkorbin sav, gránátalma aroma, szukralóz édesítőszer

Dr. Lenkei Gábor lerántja a leplet az orvosok által ajánlott C-vitamin adag mennyiségéről!

 

Dr. Lenkei Gábor jó pár évvel ezelőtt forradalmat indított a magyarországi orvostársadalomban és abban, ahogy ma beteg emberek kezelését látják el a hazai kórházakban.

 

Az alábbi videóban elárulja, hogy a C-vitamin milyen fontos szerepet játszik a szervezet védekezőképességében, de nem csak.

Dr. Lenkei Gábor azzal kezdi előadását, hogy az emberi szervezet számára az orvosok szerint naponta 60 mg C-vitaminra van szükség, viszont később kifejti, hogy a tengerimalacok esetében a szakirodalom kilónként, a zöldség és gyümölcsmennyiség fogyasztásán túl, még 30 mg C-vitamin bevitelét javasolja.

“Felmerül bennem a kérdés. Hogy lehet az ember adagja 2 kiló tengerimalacé?” – teszi fel a kérdést Lenkei.

Vannak viszont olyan állatfajok, amelyek szervezete képes előállítani a C-vitamint (kivétel az ember, a főemlősök, és a kis tengerimalac), például a kutya, illetve macskafélék, fajtól függően, naponta 2–3–4 ezer mg C-vitamin termelnek egy 70 kilós ember testsúlyára átszámítva.

 

Mit jelent ez?

“Ha a tengerimalacé 1 kilóra 30 mg, akkor egy 50 kilós embernek minimum 1500 mg C-vitamint kellene megtermelnie naponta, ha olyan szorgalmasan eszi a zöldség és gyümölcsféléket mint a tengerimalac. Egy 70 kilós embernek 2100 mg C-vitamint kellene megenni, egy 100 kilós embernek pedig 3000 mg-ot” – említette meg az orvos, hozzátéve, hogy a C-vitamin felfedezője, Szent-Györgyi Albert is azt javasolta, hogy minden ember, minden nap, minimum 1000 mg C-vitamint fogyasszon el, de később rájött arra, hogy ez is kevés

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_FjLpoDLgCk

 

 

lohere.gif

Szeretnék segíteni!

Érdeklődőknek, információk után vágyódóknak. Mindazoknak, akik szeretnének a legtöbbet megismerni erről a csodálatos termékekről, amit Akuna termékeknek-nek hívnak.

  Ellátlak fogyasztási tanácsokkal, kérdezhetsz bármit!

És nem utolsósorban a lekedvezőbb áron juttatom el hozzád a termékeket, hogy te magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!

 

Telefon: 06 / 20 / 323-9825

Email:  kislacikah@freemail.hu

Skype: kislacikahu

 

 

lohere.gif

Célunk:

Egy olyan társadalomban élni, ahol az emberek egészségesek, energikusak, boldogok és hosszú életűek.

 

Tarts velünk!

Küld el a linket:

 

http://megachi.hupont.hu/95/c-vitamin 

 

5 barátodnak, hogy ő is segítsen a célunk megvalósításában!

 

lohere.gif 

 

 

A nélkülözhetetlen C-vitamin

 

Szent-Györgyi Albert 1928-ban felfedezett egy addig ismeretlen vegyületet a mellékvesében, melyet azután sikeresen a paprikából is kivont. Később ezt nevezték el C-vitaminnak.

A természetes C-vitamin megtalálható citrusfélék gyümölcseiben, mint például a citrom, narancs, grapefruit, paradicsom, paprika, kelvirág, burgonya és még sok egyéb növény termésében. A napi minimális C-vitamin szükséglet 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut. Ettől azért jóval többre van szüksége a szervezetünknek a mai környezetszennyezés mellett!

Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság és gyulladások kialakulása figyelhető meg. Az aszkorbinsavantioxidánsként fejti ki áldásos hatását a szervezetünkre.

Az aszkorbinsavnak nagyon sok jótékony hatása van szervezetünkre, például a bőr kollagénjének képződéséhez nélkülözhetetlen anyag, hiányában a bőrünk töredezett és száraz lesz. Gyorsítja a fogíny, a vérerek, a csontok és a fogak fejlődését, megújulását és gyógyulását, segít az égési sérülések, sebek, fogínyvérzés gyógyításában és gyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást és a hegképződést, ezért operáción vagy bármilyen sérülésen átesett betegeknek ajánlatos nagyobb mennyiségű (napi 1000 mg) C-vitamint fogyasztani.

Számolnunk kell viszont (többnyire a saját hibánkból adódóan) a helytelen táplálkozás következményeivel, aminek eredményeként fellépnek a modern társadalom "járványai", vagyis a csontritkulás, a vérszegénység, a kövérség, az ellenálló-képesség gyengülése, a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek nagyszámú előfordulása.

A C-vitamin szerepe 
Megsemmisíti a fölösleges vérzsiradékot azáltal, hogy gyorsítja az elégetésüket. Egyúttal elősegíti a májban képződő koleszterin epesavakká való átalakulását.

A szabadgyökök a szervezetünk minden egyes sejtje által folyamatosan igényelt, az életünkhöz nélkülözhetetlen oxigénből képződnek, annak különböző átalakulásai során. Ezek káros hatású, agresszív tulajdonságú, oxigéntartalmú molekulák. Sok betegség kialakulásában felelőssé Védi ereinket és ezzel szívünket is, mivel az egyik legerősebb antioxidáns, mely semlegesíti a szervezetünkre káros szabadgyököket. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a C-vitamin gátolja a nitrozaminok keletkezését, melyek jelentős szerepet játszanak a rákos sejtek kialakulásában és növekedésében. Nagy segítséget nyújt a dohányosoknak, és az éppen leszokni kívánóknak, antioxidáns hatása miatt. Segíti a hemoglobin és a vörös vérsejtek képződését a csontvelőben. Segíti a vas felszívódását az emésztőrendszerben, rendkívül jelentős szerepe van a vashiány okozta anémia (vérszegénység) megelőzésében, és gyógyításában.

Nem utolsósorban szólnunk kell a C-vitamin szerepéről az immunrendszer erősítésében és az allergia mérséklésében.

Szent-Györgyi naponta 1.000 milligramm C-vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdőgyulladás döntötte le a lábáról, s az adagot 1-ről 8 grammra emelte, és hamarosan felépült. A neves táplálkozáskutató, Dr. Michael Colgan 5.000 milligrammot fogyaszt, a kétszeres Nobel-díjas Linus Pauling adagja pedig napi 10-18 gramm volt. Ehhez képest a mai átlagember jó, ha napi 80-100 milligramm C-vitamint fogyaszt. A szervezet számára szükséges adagot nagyban befolyásolják az életkörülmények. Bizonyított tény, hogy minden igyekezetünk ellenére, ami a racionális táplálkozást célozza, nem tudunk sejtjeink számára elegendő mennyiségű C-vitamint biztosítani. Naponta 500 milligramm C-vitamin látványosan csökkenti a rákos megbetegedések, valamint a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, vagyis a halálozás kockázatát. Tudományos kutatások szerint napi 10.000 milligramm C-vitamin feltűnően növeli a rákos betegek túlélési idejét.

Azt állítják, hogy a szív- és érrendszeri károsodások mutatói javulhatnak ekkora adag aszkorbinsav hatására, sőt, az immun-és a neuroendokrin rendszer megfelelő működéséhez is szükség van ennyi C-vitaminra. A vesekőképződésről, a húgysavszint növekedéséről, a túladagolt C-vitamin okozta problémákról szóló jelentések megalapozatlannak bizonyultak.

Még egy egyszerű nátha is megsokszorozza a szervezet C-vitaminigényét. Egy komolyabb betegség esetén olyan tömegű C-vitamin használódhat fel a gyógyuláshoz, hogy a bélrendszerből akár napi 20.000 mg is felszívódik. Az emberi test C-vitamin szükséglete 1.000-10.000 mg között állapítható meg. A szükségletünk attól függ, hogy milyen életet élünk.

Azon tényezők közül, melyek szó szerint megsemmisítik szervezetünkben a C-vitamin molekulákat, csak néhányat említsünk:

  • a stressz,
  • a dohányzás,
  • az alkohol, 
    az orvosságok,
  • a túlzott fizikai terhelés,
  • a klimax,
  • az ismétlődő fertőzések (főleg lázzal járó állapot),
  • a terhesség és szoptatás,
  • az 55 évet meghaladó életkor és még folytathatnánk.

Dohányosok esetében minden egyes elszívott cigarettára 50 milligramm C-vitamint kellene számolni, a szervezet alapvető igényén felül.

A C-vitamin küzdeni képes a rákos sejtek ellen is, antioxidáns hatásánál fogva véd a szervezetet fenyegető rákkeltő anyagok káros hatásától. Az antioxidáns kifejezés azt jelenti, hogy az aszkorbinsavnak kémiailag olyan a szerkezete, hogy a rákkeltő anyagok szabadgyökeit megköti. Újabb kutatások szerint a C-vitamin egy másik mechanizmussal is gátolja a ráksejtek fejlődését. Több orvos azt tanácsolja daganatos betegének, hogy a kemoterápia és a sugárkezelés időtartamára hagyja abba a C-vitamin szedését, mert attól tartanak, hogy a C-vitamin a daganatsejteket is megvédi a kezelés káros hatásától és így az kevésbé lesz hatásos. Ezt az állítást több kísérlet is alátámasztotta, melyek során a kemoterápia csökkent hatékonyságáról számoltak be, amennyiben C-vitamin tartalmú étrend kiegészítőt fogyasztott a beteg a kezelés során.

A folyékony C-vitamin sokkal hatékonyabban fejti ki hatását a szervezetre, nem károsítva ezzel a szervezetet. Mindig ügyeljünk arra is, hogy megfelelő minőségű C-vitaminforrást juttassunk szervezetünkbe, mint pl a gránátalma, amely magas C-vitamin és kálium tartalma, valamint antioxidáns hatása miatt csodás növény.

Gondoskodjon megfelelő minőségű és mennyiségű C-vitaminról!

 

lohere.gif

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 522
Heti: 1 580
Havi: 4 644
Össz.: 1 139 041

Látogatottság növelés
Oldal: 44.C vitamin...
Egészség és lehetőség! - © 2008 - 2024 - megachi.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »