Mézes Fahéj...
Sokan tisztában vannak azzal, hogy a méz mennyire egészséges és különleges élelmiszer, amely nem lenne szabad hiányozzon egy család asztaláról sem. A fahéjjal keverve azonban a jótékony hatóanyagok még erősebbé válnak.
Ez a fantasztikus fűszer serkenti a vérkeringést, javítja a szív egészségét, de emellett még a gyomor- és bélműködésnek is jót tesz, na és persze a hölgyek számára remek hír, hogy a zsírsejtek lebomlanak tőle.
A méz és fahéj keverékét reggel és este, lefekvés előtt kell elfogyasztani, hogy a hatásuk érvényesüljön.
Elkészítés:
Lefekvés előtt egy csészébe tegyünk ½ teáskanál őrölt fahéjat és öntsünk rá 200 ml forró vizet. Födjük le 30 percig. Ezután 1 teáskanál mézet keverjünk bele a fahéjas italba.
A csésze tartalmának felét lefekvés előtt, a másik felét pedig reggel, ébredés után kell meginni. Éjszakára a keveréket tartsuk a hűtőbben, reggel pedig üres gyomorra hajtsuk fel a gyógynedűt.
Az eredmény nem marad el, ha kitartóan fogyasztjuk majd a mézes, fahéjas keveréket idővel azt vesszük észre, hogy karcsúbbak, csinosabbak leszünk, amit a mérleg nyelve is igazolni fog.
Rengeteg méreganyagtól, káros baktériumoktól, gombáktól, élősködőktől is megszabadulhatunk, ezáltal pedig az emésztőrendszerünk jobban fog működni, mint valaha.
Ha többet szeretnél erről a témáról nyisd meg a következő web oldalt klikkelj:
http://megachi.hupont.hu/28/mez-es-a-fahej
Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.