Olívaolaj...
Az olívaolaj a szervezet számára esszenciális telítetlen zsírsavakat tartalmaz: linolsavat,linolénsavat és arachidonsavat (F-vitaminnak is nevezik ezeket a zsírsavakat).
Az olívaolaj természetes antioxidánsai az A, D-, E-vitamin és a béta karotin. Másodlagos növényi anyagai a polifenolok és a tokoferolok. Erősíti az izomsejteket és jó hatású reumás ízületi gyulladás esetén is. Könnyen emészthető, mert gyorsan felbomlik (szétoszlik, emulgeál) az emésztőrendszerben. Kis mennyiségben zsírszegény étrendekben is jól hasznosítható (máj-, epe-, hasnyálmirigy-betegségek stb.). Gyomorsavcsökkentő hatású. Nagy D-vitamin-tartalma segíti a kalcium beépülését a csontokba. Az A-vitamin a szem megfelelő működésére, a haj és a bőr egészségére van hatással.
Epidemiológiai kutatások bizonyították, hogy a telitetlen zsírsavak nagyobb arányú fogyasztása - amiben az olívaolaj gazdag - csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
Nagy mennyiségű klinikai adat támasztja alá, hogy az olívaolaj fogyasztása védi az érrendszert a meszesedéstől.
Csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza az koleszterin lerakódását az erek falán. Emellett gyulladáscsökkentő, antitrombotikus, vérnyomáscsökkentő és értágító hatással rendelkezik mind emberekben, mind állatokban.
Az omega-3 zsírsav kiváló memóriaerősítő, mert csökkenti az erek gyulladását, és kijavítja az idegpályákat védő mielin burkot.
Omega3-9 kapszula...
A halolajak egy merőben új megközelítése
A teljestáplálék minőségű alaszkai vadlazac olaját, a piacon jelenleg kapható frakcionált, magas hőmérsékleten desztillált és tisztított halolajak alternatíváját.
Alaszka ősi, védett vizeiből közvetlenül Önnek: a Whole Mega OM 100 %-ban természetes közegében halászott vadlazacot tartalmaz, szigorú vizsgálatokkal győződnek meg róla, hogy mindegyik kapszula tartalmazza a természet jól biohasznosuló, hatásos és létfontosságú zsírsavainak és jótékony tápanyagainak teljes körét.
Omega zsírsavak és az optimális egészség
A természetes lazacolaj a gyakran jó zsírsavaknak nevezett létfontosságú omega-3,5,6,7 és 9 kiegyensúlyozott mennyiségét tartalmazza. Ezek a „jó" zsírsavak (melyek közé tartozik két esszenciális zsírsav, melyet az emberi szervezet nem tud előállítani) táplálékforrásul szolgálnak az agy-, a szív-, a szem- és a veseszövetek számára. Igazoltan jótékony hatást fejtenek ki a kardiovaszkuláris- és az immunrendszerre, az agyra és az emésztőrendszerre.*
Egyértelműen más - A különbség nyilvánvaló
A hagyományos halolaj kapszulák világossárga színárnyalata és híg szerkezete jellemző a „tisztított" készítményekre. A kemény desztillálás (ami szükséges a szennyező anyagok eltávolításához) lebonthatja, szétválaszthatja és megsemmisítheti a halolaj természetes vibráló színét és tisztaságát adó hasznos vegyületeket.
A teljes halolaj előnyei:
A WholeMega a természet bölcsességének egy tiszta megnyilvánulása. A kizárólag fenntartható módon halászott, a világ „legtisztább" halai közé tartozó alaszkai vadlazacok feldolgozásával a tisztaság biztosításához nincs szükség kémiai tisztításra. Mindössze az extra szűz, alacsony hőmérsékletű feldolgozási folyamat szükséges a létfontosságú omega zsírsavak és a természetes, hasznos tápanyagok (pl. D-vitamin és asztaxantin) teljes spektrumának biztosításához. Élelmiszer minőségű halolajként a Whole Mega alapos vizsgálatokon esik át azon ismert szennyező anyagok vonatkozásában, amelyektől a többi halolaj készítményt meg kell tisztítani.
A WholeMega egy olyan olaj, amely színében és áttetszőségében is meglepő. AWholeMega ragyogó színárnyalatát egy rendkívül erős antioxidáns, a vadlazacba természetes módon előforduló és az extra szűz halolajban nagy mennyiségben található asztaxantin adja.
A Whole Mega előállításához használt kíméletes folyamat megőrzi ezt az antioxidánst számos egyéb jótékony hatású vegyület (pl. D-vitamin) mellett. Ezt a teljes spektrumú halolajat egy hatóság által ellenőrzött, élelmiszer minőséget garantáló üzemben állítják elő.
Hatékonyság:
Az optimális egészségvédő hatás eléréséhez a halolaj zsírsavainak be kell épülniük a sejtmebránokba, ahol a sejt jelátvitelének szabályozására hatnak, ezen keresztül a gyulladásos reakciókat is szabályozzák és fokozzák a sejtmembránok fluiditását.* Humán klinikai vizsgálatban bizonyították, hogy a Whole Mega beépül a perifériás vér mononukleáris sejtjeibe (PBMC), ami lehetővé teszi a halolaj jótékony hatásainak közvetítését.
A Whole Mega-val kapcsolatosan kimutatták továbbá azt is, hogy csökkenti az arachidonsav (AA) mennyiségét, elősegítve az omega-3 és omega-6 zsírsavak természetes egyensúlyának helyreállítását.* Az adatok arra is utalnak, hogy a Whole Mega csökkentheti a szív egészségi állapotára utaló markernek, a C-reaktív proteinnek a koncentrációját, valamint segít fenntartani az egészséges koleszterinszintet.*
Humán klinikai vizsgálat igazolta a mononukleáris sejtmembránok (PBMC) omega-3 zsírsavtartalmának (EPA és DHA) változását a Whole Mega bevétele után.
Napi javasolt adagja: Egy lágyzselatin kapszula naponta kétszer. A legjobb eredmény eléréséhez két főétkezés előtt vegyen be 1-1 kapszulát.
A természet teljes omega-tárháza, 16 omega zsírsavval (omega-3, 5, 6, 7 és 9 zsírsavak)
Hippokratész egyszer azt mondta, hogy az egyetlen élelmiszer, amivel a legjobbat cselekedhetünk az egészségünk érdekében, az az olívaolaj.
A görögök átlagosan 20 liter olívaolajat fogyasztanak évente, míg más országokban átlagosan 0,5 literre esik ez a mennyiség fejenként.
Az olívaolaj tény, hogy telítetlen zsírokat tartalmaz és a népi gyógyászatban évszázadok óta használják, mint gyógyszer.
Egy amerikai napilap szerint a reggel, éhgyomorra elfogyasztott olívaolaj életet menthet, annyira jótékonyan hat a szervezetre. Lássuk milyen területen fejti ki pozitív hatását!
Segít a rák megelőzésében
Az olívaolaj felgyorsíthatja a rákos sejtek elhalását. Erős antioxidánsként szolgál, ami segít lassítani a tumor növekedését a szervezetben. Úgy tűnik, az olaj képes gátolni bizonyos fehérjéket, amelyek a daganat növekedéséhez szükségesek.
Erősíti az immunrendszert
Mivel erős antioxidáns, így védi az immunrendszert, ezáltal segíti a szervezetet leküzdeni a fertőzéseket.
Védi a szívet
Egy vizsgálat során kiderült, hogy akik rendszeresen fogyasztanak olívaolajat, akár főzés során,41 %-kal alacsonyabb volt a szívbetegségek kockázata, mint azoknak, akik egyáltalán nem használják.
Csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát
Egy toxikológiai vizsgálat alapján az olívaolaj gátolja a toxikus fehérjéket, így képes megakadályozni az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét.
Segít a fogyásban
Az éhgyomorra elfogyasztott olívaolaj már a lenyelést követően gyorsítja a zsír oxidációját, ami azt jelenti, hogy a zsírégetés valóban életbe lép.
Valószínűleg nem mindenki képes éhgyomorra lenyelni egy evőkanál olívaolajat,ezért akik ebben a helyzetben találják magukat, de szeretnének változtatni, azok számára is van megoldás! Készítsük el minden ételünket olívaolajjal és felejtsük el az étolajat. Ezzel nem csak finomabb, kevésbé zsíros ételeket készíthetünk, de hosszabb távon, rendszeresen használva egészségesebbek is lehetünk.
Szeretnék segíteni!
Érdeklődőknek, információk után vágyódóknak. Mindazoknak, akik szeretnének a legtöbbet megismerni erről a csodálatos termékekről, amit Organic Mission termékeknek-nek hívnak.
Ellátlak fogyasztási tanácsokkal, kérdezhetsz bármit!
És nem utolsósorban a lekedvezőbb áron juttatom el hozzád a termékeket, hogy te magad is megtapasztalhasd jótékony hatásait!
Videó:
http://www.youtube.com/watch?v=LUj66dKOwTQ
Rendeld meg most!
kislacikah@freemail.hu
Tel: 06 20/3239825
Skype: kislacikahu
Célunk:
Egy olyan társadalomban élni, ahol az emberek egészségesek, energikusak, boldogok és hosszú életűek!
Tarts velünk! Küld el a linket:
http://megachi.hupont.hu/57/oliva-omega-39-kapszula
5 barátodnak, hogy ő is segítsen a célunk megvalósításában!