Goji...
Just Goji italt friss farkasbogyók (Goji berry / Ningxia Wolfberry) frissen préselt nyers levéből, a farkasbogyó természetes ízét megőrző fejlett technológiával állítják elő. Így megőrzi az egészségvédő vegyületek teljes arzenálját: vitaminokat, színanyagokat és más antioxidánsokat.
11 perces Video:
http://www.youtube.com/watch?v=-PJUG5eIEbk
Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű.
A „Goji" név egyet jelent az elragadóan édes ízű, skarlátvörös bogyóval. Növénytanilag a farkasbogyók családjába tartozik és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban, és nagyra becsülik öregedést gátló és egészségjavító tulajdonságai miatt.
Kínában, Mongóliában és Tibetben a gojit fontos tápanyagként és egészségvédő gyümölcsként nagy tisztelet övezi.
EGÉSZSÉGES TALAJON EGÉSZSÉGES TERMÉS
A gojit a Tibeti-fennsík és Belső-Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül, immár 5000 éve. A többezer éves, legrégebbi fennmaradt kínai gyógyszerkönyvek már említést tesznek a goji-ról, mint a legfontosabb egészségmegőrző, ellenállóképességet javító, májvédő, látásjavító, keringésjavító és nemi vágyserkentő szerről.
A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket.
Ningxia földművesei szerint a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között) az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyók egyedülálló tápértékéért.
A Ningxia síkságról származó goji gyümölcsök (Lycium barbarum) minden más vizsgált, közismert élelmiszernél több antioxidánst tartalmaznak az ORAC skálán.
GOJIBAN AZ ERŐ!
A Ningxia Autonóm Régióban élő Hui népcsoportban kiemelkedően magas a 100 év felettiek aránya. Itt 16x több 100 év feletti él, mint Kína más területein -az egészségügyi hivatalok statisztikái szerint. Egy 4000 lakosú faluban 16 száz évnél idősebb ember lakik. Lehet, hogy a mindennapi goji fogyasztás jelenti a magyarázatot?
Előnyök:
A Goji bogyó
A friss, érett farkasbogyónak a héja lágy, a húsa és a magvak szó szerint elolvadnak a szájban amikor megkóstoljuk. Egyszerűen fenséges! A Just Goji a friss, érett goji-szemek nyers présleve, melynek tápanyag-összetétele, energiája és egészségvédő ereje páratlan a maga nemében.
A Goji feltölti a szervezetet energiával és az egészségvédő tápanyagok teljes skálájával:
Adott tömegegységre vonatkoztatva a JUST GOJI nevű készítményben:
Gary Young: Ningxia Wolfberry─a tökéletes táplálék c. könyvében ezt írja a goji-ról:
Létezik-e olyan teljesértékű táplálék, amely hatásosabb, mint:
Van-e olyan táplálék, amelyről több mint 50 klinikai vizsgálat bizonyította, hogy felveszi a küzdelmet a rák ellen?
Tanulmányok százai jutottak arra az eredményre, hogy egy Észak-Kínából származó, kevéssé ismert gyümölcs valóban egyesíti magában a fent felsorolt hatásokat.
Más gyártók a goji nyers préslevét felhígítják egyéb gyümölcsök préselt levével a költségek csökkentése érdekében. A JUST GOJI készítményben a goji ereje eredeti, változatlan formában érvényesül, ahogyan a természet megalkotta - nem mellékes az sem, hogy káros anyagoktól mentesen, BIO minőségben!
ORGANIKUS alapanyagok
ENERGIADÚS, VEGYSZERMENTES, GENETIKAILAG NEM MANIPULÁLT
A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálékkiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket előállítani. Csak az organikus termesztéssel előállított „bio" alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló.
A GOJI krémnek is hatékony eszköz az bőr öregedése elleni harcban, - a bőr megkapja a szükséges tápanyagokat, felfrissül, világosabbá válik, a bőrszín kiegyenlítődik. A termék eltávolítja az idő előtti öregedés jeleit, illetve a fáradt megjelenést.Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
Nem vált ki allergiás reakciót
Nem mitesszerképző
Minden bőrtípusra
-A magyar orvosok által, és nemzetközileg is orvosilag javasolt italt
- a világon a 2. legtöbb c vitamint tartalmazó gyümölcs
-gazdag B vitamin forrás
extrém magas antioxidáns tartalom, aminek rákellenes hatásai ismertek
- béta – karotin a szép bőrért és a szívért
- 18 különböző aminosav
- a mogyorónál is nagyobb antioxidáns érték
- vas tartalom
- szeléntartalom ami segíti a C-vitamin felszívódását, (Kínában a „chi”/életenergiának hívják)
- Zeaxantin tartalom, ami a retinát védi
- polifenolok az agysejtek működéséért
- melatonin ami a pihentető alvást segíti elő
- ellagin-sav ami a DNS mutációkat küszöböli ki, és megelőzi a kóros sejtburjánzást
- Béta-szitoszterolt tartalmaz aminek gyulladáscsökkentő hatása van
- 21 nyomelem
- 21 féle ásványi anyag
- kalcium
- magnézium
- kálium
- réz
- cink
- poliszacharidok amelyek az anyagcserét serkentik (így tudsz tőle fogyni, vagy jobban megtartani az alakod)
kislacikah@freemail.hu
Tel.: 06 20/ 3239 825
Skype: kislacikahu
A GYÜMÖLCSADAGODAT A PURE GOJIVAL IS ELŐSEGÍTED ….
A FOLYAMATOS VÉDELEM A LÉNYEG …
A GOJI BOGYÓBAN ENNYIVEL TÖBB VITAMIN VAN, MINT MÁS ÉLELMISZEREKBEN …
– 67-szer több tiamint (B1-vitamint) tartalmaz, mint a barna rizs,
– 2-szer annyi niacint (B3-vitamint) tartalmaz, mint az élesztő
– 3-szor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs
– 5-ször annyi kálciumot tartalmaz, mint a nyers karfiol
– 2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót.
– 150%-kal több a magnézium, mint a spenótban
– 250%-kal több a vas, mint a marha steak-ben
– 450%-kal több a kálium, mint a banánban
– 1150%-kal több a C-vitamin, mint a narancsban
– 12% élelmi rost található
– 12% fehérje található
– nincs hozzáadott cukor
– nincs tartósítószer
– alacsony a glikémiás index