Egészség és lehetőség!

Ne fuss az egészséged (a kincsed) után, hanem őrizd meg azt! A testünk ha beteg, - csak akkor képes meggyógyulni, amikor ebben segítünk neki. - Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek, mert két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon!

lohere.gif

Ganoderma...

 



A Ganoderma gombafaj története 5000 évre nyúlik vissza. Az ősi Kínában a gyógyhatású szerek között a Ganoderma olyan sikeresnek bizonyult, hogy hatékonyságát hitelesen bizonyítják a legrégibb, 2000 évesnél régebbinek tartott kínai orvosi leírások.

Ebben 365 féle gyógynövényt írtak le és osztályoztak. A Ganodermát a legjobbak között is a legkiválóbbnak nyilvánították.

A Ganoderma a kínai leírásokban olvasható előkelő besorolását nem a jó hírnév szimbolikus fontosságának, hanem mellékhatások nélküli gyógyító hatásának köszönheti.

A kínaiak a gyógynövények királyának tartják, mivel folyamatosan fogyasztható és hosszú, egészséges életet tesz lehetővé.

A kínai és külföldi tudósok által végzett legújabb kutatások, a párhuzamosan végzett analitikai vizsgálatok, valamint a kórházakban, egyetemeken és gyógyszergyárakban szerzett klinikai tapasztalatok minden kétséget kizáróan bizonyítják a Ganoderma nagyfokú hatékonyságát. 2000 év után a Ganoderma reflektorfénybe került, mint a szervezet élettani működéseit normalizáló különleges tápanyag.

Az ősi gyógyhatású szerek iránt érdeklődő modern kutatók Japánból, Kínából, Tajvanról, Malajziából, Indiából, Thaiföldről, Indonéziából, Vietnámból és az Egyesült Államokból származnak. 

A japán és a kínai kutatók vezették a kutatásokat, és laboratóriumi kísérleteikkel, illetve klinikai tapasztalataikkal bizonyították a Ganoderma gomba értékét.

Kimutatták, a Ganoderma gomba összetevői milyen kiváló élettani hatással vannak a szervezet működésére és ezáltal az egészségre. A gyógynövényekben található alkotóelemeket együttesen "tápláló anyagoknak" nevezték el.

A Ganoderma alkotóelemei:

1) Poliszacharidok

Fő funkcióik:
a)       Javítja immunrendszer hatékonyságát
b)       Antioxidáns hatású
c)       Csökkenti a koleszterin-szintet 

2) Triterpének

Fő funkcióik:
a)       Csökkentik a koleszterin-szintet
b)       Mérséklik a magas vérnyomást 
c)       Nyugtató hatásúak, és növelik a stressz tűrő képességet

3) Adenozin

Fő funkciói:
a)       Gátolja a vérlemezkék összetapadását
b)       Javítja a vérkeringést
c)       Erősíti az idegrendszeri funkciókat

4) Szerves germánium

Fő funkciói:
a)       Javítja a sejtek oxigénellátását
b)       Javítja az immunfunkciók hatékonyságát

csillagok_1_sor.gif

 A Ganozhi szappan-t

ganoderma kivonat és pálma olaj összetevőkből, különlegesen alkották meg.

A ganoderma előnyös tulajdonságai: megjavítja a vérkeringést; regenerálja a sejt funkciókat; méregtelenít; kiegyensúlyozza a bőr pH-t; SOD (Super Oxide Dismutase) antioxidánst tartalmaz.

A pálma olajt E vitaminnal és antioxidánssal dúsították.

A fenti tulajdonságok következtében mosakodás közben a bőr természetes olaj tartalma megőrződik, nem sérül a bőr struktúrája, és naponta megfiatalítja a bőrt.

A ganozhi szappan egészségesen és gyönyörűen tarja a bőrt.

csillagok_1_sor.gif

 Spirulina....Video: http://www.youtube.com/watch?v=V0GxPsMisEs

A Spirulinát szuperételnek tartják, mert a tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé, növényé vagy gabonáé. Ezek a tápanyagok és fitonutriensek a Spirulinát egy teljes tápértékű alternatívává emelik a külön lévő vitaminokhoz képest.

A Spirulina a legjobb növényi fehérje forrás 65%-al, ami minden más természetes ételnél magasabb. Sőt még ennél is magasabb értékek is vannak a vitamin, ásványi anyag és különleges kivonatokban.

Három gramm naponta elképesztő mennyiségű béta karotint, B-12 vitamint és B komplexet, vasat, alapvető nyomelemeket és gamma linolenic savat tartalmaz. A vitaminokon és ásványi anyagokon túl a Spirulina gazdag fitonutriensekben és az egészséget pozitív irányba befolyásoló tápanyagokban.

Jogilag elfogadott táplálék vagy táplálék kiegészítő Európában, Japánban és a világ sok más országában.

A Spirulinának van a legmagasabb fehérje tartalma a természetes élelmiszerek között. A fehérjét aminosavak alkotják. Az alapvető aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani, a táplálékkal kell bevinni. A Spiruinában benne van az összes alapvető aminosav.

A fehérje emészthetőség sok ember számára nagyon fontos. A Spirulina sejtfalai nem tartalmaznak cellulózt. Ez könnyűvé teszi az emésztését és a felszívódását. Alultáplált gyerekek és idősek estén hatékonyabb, mint a tejpor. Állapotos nőknek nagyobb a vitamin igényük, de nem nagyobb a kalória felvétel iránti igényük. Így aztán nekik is megfelelő a Spirulina.

A Spirulina gazdagon ellát bennünket vitaminnal. Gazdag természetes béta karotinban. A nagy dózisú A vitamin toxikus lehet, de a Spirulinában lévő béta karotin biztonságos. A béta karotinnal jó terápiás hatása van, ami csökkenti a szérum koleszterint és csökkenti a rák kockázatát. 

A Spirulina a leggazdagabb B-12 vitamin és B komplex forrás. A B-12 vitamin szükséges a vörös vértestek előállításához. 

A Spirulina vasban is gazdag, ami könnyen felszívódik a szervezetben.

A Spirulina koncentrált kalciumforrás. Ennek hiánya csontritkuláshoz vezethet. A Spirulinában szintén sok magnézium van. A magnézium segíti a kalcium felszívódást segít szabályozni a vérnyomást. 

A Spirulina klorofilban is gazdag, ami a jó hatással van a vérszegénységre. A klorofil méregtelenítő és tisztító hatású fitonutriens.

 

lohere.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 99
Tegnapi: 147
Heti: 740
Havi: 3 804
Össz.: 1 138 201

Látogatottság növelés
Oldal: 94.Miért a ganoderma, a spirulina...
Egészség és lehetőség! - © 2008 - 2024 - megachi.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »